Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gáztörvények - 336

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
383
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
`p_1/p_2` = `rho_1/rho_2`

`p_2` = `(p_1*rho_2)/rho_1` = `(101325*1)/1.9766` = 51262 Pa

51262 Pa nyomásnál lesz a sűrűség 1 `g/l`.
0