Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gáztörvények - 321

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
470
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
T = állandó

`p_1*V_1` = `p_2*V_2`

`V_2` = `(p_1*V_1)/p_2` = `(5*5)/1` = 25 l

Ez 25 liternek felel meg légköri nyomáson.
0