Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
770
Peti egy négyemeletes házba lakik,ahol 80 ember él.Az első és a második emeleten összesen 45-en,a második és a harmadik emeleten összesen 42-en laknak,a negyedik emeleten pedig a lakók negyede él.A földszinten özletek,garázsok vannak.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Mi a kérdés ebben a feladatban?
-1

Összesen 80.

I. + II. : 45

II + III. : 42

IV: `80/4` = 20


I: 45-27 = 18

II: (45+42)-60 = 27 (Ezt tudod először kiszámolni).

III: 42-27 = 15

IV: 20
2