Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Abrazold grafikusan a kovetkezo fuggvenyeket mindegyiket kulon abran

Főoldal » Általános iskola » Matematika
605
g:(-3,1)->R, g(x)=-2x-3 Szamitsatok ki nekem, es csinajatok rajzott koszonom elore.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
mit számoljunk?
zérushely x=-3
minimumhely x=-3
maximumhely x=1
minimumérték y=3
maximumértéke y=-5
0