Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyenge elektrolitok, pH - 263

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
417
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
A hidrogénion-koncentrációja a pH-ból következik.

pH = 3,28 `rightarrow` `[H^+]` = `10^(-pH)` = `10^(-3.28)` = `5.25*10^(-4)` `(mol)/(dm^3)`
0