Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

PH, elektrolit, egyensúly - 240

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
389
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1

`(c_("sav")/c_("só"))` = 1

`[H^+]` = `K_s` = `10^(-pH)` = `10^(-9.32)` = `4.79*10^(-10)` `(mol)/(dm^3)`
0