Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

PH, elektrolit, egyensúly - 187

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
406
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
pH = 3,65

`[H^+]` = `10^(-pH)` = `10^(-3.65)` = `2,24*10^(-4)`

Az oldat molaritása `2.24*10^(-4)` `(mol)/(dm^3)`
0