Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt hogy kell megolani

Főoldal » Középiskola » Matematika
602
2×sin²x=1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
sin2x = 1/2

sin x =  1/2 

sin x = 0,7071 , ha szögben kell írd be számológépbe és ki fogja adni
Módosítva: 9 éve
1

Egyfelől ez csak a megoldások fele, másfelől azt illik tudni, hogy sin(45°)=1/√2
0