Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

PH, elektrolit, egyensúly - 171

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
400
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1

A + 2 B `Leftrightarrow` C

Itt visszafele haladunk:

Egyensúly

A: 0,5; B: 1 ; C:0,5

Átalakult:

C: 0,5; B: `0.5*2` = 1; A: 0,5

Kiindulási:

A: 0,5+0,5 = 1 mol

B: 1 + 1 = 2 mol

C: 0 mol

Köbdeciméterenként.
0