Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
398
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a,

`E_m` = `1/2*m*v^2` = `1/2*3*8^2` = 96 J

b,

`E_h` = `m*g*h` = `3*10*2.4` = 72 J

c,

`eta` = `E_h/E_m` = `72/96` = 0,75
1