Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia, koncentráció-számítás - 87

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
394
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
A szokásos keverési egyenlet:

`50*92` + `10*0` = `60*x`

x = `(50*92)/60` = 76,67

A keletkezett oldat 76,67 tömeg%-os.
0