Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia, koncentráció-számítás - 84

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
326
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
Oldjuk meg keverési egyenlettel, úgy a legegyszerűbb.

`x*12.5` - `56*0` = `(x-56)*20`

x = `(56*20)/(20-12.5)` = 149,3

149,3 kg oldatból indultunk ki.
0