Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
425
Csatoltam képet. Segítsetek legyszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

2,

a, V = 1,5 `dm^3`

b, 1 liter ásványvízben van 1970 mg ásványi anyag

1,5 liter ásványvízben van `1.5*1970` = 2955 mg

m = 2955 mg = 2,955 g

3,

A tálkában a vízszint `color{red}"alacsonyabban"` áll, mint a mérőhengerben.

b, A tálkában levő víz tömege `color{red}"ugyanannyi"`, mint a mérőhengerben levő víz tömege.
0