Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia - koncentráció - 47

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
384
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
100 kg oldatban van 10 kg `KNO_3` és 100-10 = 90 kg hígítóanyag

Hány g hígítóanyag kell 50 kg `KNO_3`-hoz?

x = `50/10*90` = 450 kg hígítóanyagra van szükség.
0