Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sűrűség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
468
Sziasztok! Ezekhez szeretnék segítséget kérni!
Aki tud segíteni,annak nagyon szépen köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1

1,

a,

m = `rho*V` = 1*900 = 900 kg

b,

V = `m/rho` = `900/900` = 1 `m^3`


2,

`rho` = `m/V` = `96/80` = 1,2 `g/(cm^3)`

3,

`rho` = `m/V` = `33/15` = 2,2 `(kg)/(dm^3)` = 2,2 `g/(cm^3)`
1