Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lev.fizika9

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
460
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`m_"fa"*g+m*g=F_f" ⇒ "rho_"fa"*V_"fa"*g+m*g=rho_"víz"*V_"fa"*g`
`V_"fa"=m/(rho_"víz"-rho_"fa")=(75\ kg)/(1000\ kg/m^3-850\ kg/m^3)=0.3\ m^3`
`m_"fa"=rho_"fa"*V_"fa"=850\ kg/m^3*0,3\ m^3=255\ kg`
0