Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lev.fizika6

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
396
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
Mariska néni az s utat `t_1` = `s/v` = `s/3` s alatt teszi meg.

A visszautat `t_2` = `s/2` s alatt teszi meg.

A teljes idő: `s/3` + `s/2` = `20*60`

s = 1440 m

A bolt 1440 m-re van.
0