Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lev.fizika3

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
30 km-t megtesz `30/140` = 0,2142 h alatt.

100-30 = 70 km-t megtesz `70/90` = 0,7778 h alatt.

A 100 km-t megtesz (0,2142+0.7778) = 0,992 h alatt.

A sebessége: `v_("átlag")` = `100/0.992` = 100.8 `(km)/h`
0