Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számegyenes

Főoldal » Általános iskola » Fizika
735
Elakatam vki segítene ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
még szerencse hogy elakadtál ;)
a=18,5
b=15
c=25,5
d=30,5
e=32,5

(3c+a)*4-3*(b-d)=426,5 dkg
5a-4b+3e+2d+c=216 dkg= 21,6 kg
0