Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
781
.....
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
8.
45736km-45608km=128km
a
128/4=32km
128/14400=0,00888km=8,88m
9.
60*100=6000
6000*75=4,5km tehát 4,5 km/h
16.
m*g=9N tehát m=0,9kg
V=0,9kg/250kg/m³=0,0036m³
17.
a V=8*8*19=1216cm³
b 10*10*20/ (a feltöltött doboz tömege)
18.
1,125cm³ *2,2g/cm³ =2,475g
2,475/12=0,206g egy tányér
19.
7,874*40*40*1000=12598400g=12598,4kg
tehát nem
20 a 30l
b 50N
c 35kg 275590cm³
0