Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
512
Mennyi 7000 nek a 1%a a 6%a a 30%-a a 36%a a 60%a a 72%a és a 90%a?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
7000-nek az 1%-a az `7000*1/100` = 70.

7000-nek a 6%-a az `7000*6/100` = 420.

7000-nek a 30%-a az `7000*30/100` = 2100.

7000-nek a 36%-a az `7000*36/100` = 2520.

7000-nek a 60%-a az `7000*60/100` = 4200.

7000-nek a 72%-a az `7000*72/100` = 5040.

7000-nek a 90%-a az `7000*90/100` = 6300.
0