Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
756
Sin x = 1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x=π/2+k*2π, ahol k tetszőleges egész. Ezt onnan lehet tudni, hogy illik tudni, hogy 90°=π/2 szinusza 1, és a sin(x) függvény 2π szerint periodikus.
0