Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

12gy.XI.

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
421
Egy lézernyalábot 30°-os beesési szög alatt kukoricaszirup-oldatra irányítunk. A törési szög 19,24° lesz.
Mekkora a kukoricaszirup-oldat törésmutatója? a megoldás (1,52)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`n_("2,1")` = `sinalpha/sinbeta` = `(sin 30)/(sin 19.24)` = 1,517
0