Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lendület

Főoldal » Középiskola » Fizika
4487
Mekkora sebességgel halad az a személygépkocsi, amelynek a tömege 1000kg és lendülete 15000 kg • m/s?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=1000kg
p=15000 kg* m/s

p=m*v
v=p/m
v=15000/1000 = 15 m/s
2