Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hányados

Főoldal » Középiskola » Matematika
418
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#nem megy a matek., #magyarázátok is már el nagyon örülnék neki köszönöm elöre.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Bocs, de nemtom
-2

a,

= `(2^((3*-3)+3+8))/(3^(-3+(2*2))` = `2^(-9+3+8)/3^(-3+4)` = `2^2/3^1` = `4/3`

b,

= `(5/7)^2*(5/7)^(2*-3)*(5/7)^3` = `(5/7)^(2+(-6)+3)` = `(5/7)^(-1)` = `7/5`
3