Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Bontsd fel a zárojelet.

Főoldal » Középiskola » Matematika
502
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
a,

= `(66/3)*(2/11)` = `(22/11)*2` = `2*2` = 4

b,

= (1,7+1,2)-(4,2-0,3) = `2,9-3,9` =-1
2

IGEN
-1

Javswzqhs3jehegz72uehehvd3uurzrhrhebdidjwjejeueurirurjejejeiwlsjrjirieuririrjru43u73837474838373737473838473838574774747474747474747474747474747474774747473827e747377eududhehehezhrzdzrzrzrzgstisruww6uwtie69rzidzodgkdgksgidgodgidkbdgigjsgjskgdkgdkggjstulafuatistietit8wtististisitatiw58lw58w5iw58286w95e69w5ietistiatisgkxgkxzksziw5ie85w5i
w5isgkyjtsozw5iw5iwtis5iw58w58w6ow58q95q582692828tisitsiwwtstiiwzoeo6r6o363o6e9eo6e9696e96e68e6oe69e6ow5i369o63604zoezoezoezoeozezoezoe58tiezie6oruorozoezoie58e69z9s6w266o22itditdzostidizdozsdzoddzodozdzotiszodozzi6969ygykgstuait
sziszidzistiszistiafuaitwtisizdozdzositszodzidzlozw69e69w58q47q5i557ww69370r79e6o6oe6o47o369w6o693696oe7007rzoeozeozr96r96r68e6e96e996r0747046936946946946494236q64
-1