Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
No 322
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
322.


1,

x = 4 esetén y = -2

x = -1 esetén y = 8

2,

y = 2 esetén x = -4

y = -8 esetén x = 1

3,

y>0, ha x kisebb nullánál.
0