Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek a fizikában

Főoldal » Általános iskola » Fizika
481
Egy tehervonat 45km/óra átlagsebességgel halad. Mennyi idő alatt ér a kiindulási helytől a 250 km-re lévő allomásra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
v = 45 `(km)/h`

s = 250 km

v = `s/t`

t = `s/v` = `250/45` = 5,56 óra = 5 óra 33 perc 20 másodperc
1