Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora az eredő erő?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
538

Ha segíteni szeretnél

Válaszd ki, hogy milyen házi feladatokat szeretnél látni:

Fizika                                  Összes tantárgy                                 Matematika    Kémia    Fizika    Idegen nyelv    Biológia    Irodalom    Történelem    Informatika    Magyar nyelv    Földrajz    Ének/zene    Rajz, művészet    Közgazdaságtan    Pénzügy    Testnevelés    Egyéb    Fejtörő    Ötletek                            

Általános iskola                                  Összes iskola                                 Általános iskola     Középiskola     Felsőoktatás                             

Megválaszolt                                  Összes státusz                                 Megválaszolatlan                                 Megválaszolt                                 Megoldott                             

  Új kérdés!


FIZIKA TZ 8.OSZTÁLY 
Valaki, sürgősen keressen meg ha tudja a fizika tz válaszait

 3 napja

 17
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-12" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Mekkora a súlya? 
Egy autóbusz tömege utasokkal csomagokkal és üzemanyaggal együtt 18,2 tonna mekkora a súlya?

 4 napja

 22
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-12" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika S.O.S! 
Kerlek valaki segitene ebben a feladatban mert nagyon nem ertem!Nagyon megkoszononnem, szep napot

 4 napja

 27
 1
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-11" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
Sziasztok! Kerlek segitsetek a fizika hazimban

 4 napja

 16
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-11" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
A 30 cm hosszú és 20 cm széles belső méretekkel rendelkező akváriumba vizet öntöttek, úgy, hogy a f...

 1 hete

 17
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Sürgős
Határidő: 2019-12-05" style="box-sizing: border-box; color: rgb(255, 152, 0) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Egy emelődaru egyik esetben 700kg, a másik 1200kg kavicsot enel ugyanolyanagasságba egyenlő idők alatt. 
Hogy kell megcsinálni

 1 hete

 19
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-05" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Áramositás 
Mi a szerepe az áramforrásnak az áramkörben?

 1 hete

 35
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-04" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
Sziasztok! Ezt kene megoldanom de nem ertem,kerlek segitsetek

 1 hete

 34
 1
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Sürgős
Határidő: 2019-12-03" style="box-sizing: border-box; color: rgb(255, 152, 0) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Mennyi az eltelt idő? 
Egy internetes feladatról van szó. A megtett út 5400 méter , a sebesség 4,2 m/s. Na most én próbálko...

 2 hete

 25
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-11-28" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Sziasztok! Nem értem ezt a fizika feladatot. 
Egy 20 dm3-es gázpalackban 17 °C hőmérsékletű, 10,13 MPa nyomású gáz van. a, Mekkora a gáz térfo...

 3 hete

 37
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-11-23" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10

«12345678...2728»


GY.I.K. 

Szabályzat 

Adatvédelmi irányelvek 

Jogi nyilatkozat 

Kapcsolat

© ehazi.hu 2016 - 2019

×Kérdés kiírása

Kérdésed címe

Ha segíteni szeretnél

Válaszd ki, hogy milyen házi feladatokat szeretnél látni:

Fizika                                  Összes tantárgy                                 Matematika    Kémia    Fizika    Idegen nyelv    Biológia    Irodalom    Történelem    Informatika    Magyar nyelv    Földrajz    Ének/zene    Rajz, művészet    Közgazdaságtan    Pénzügy    Testnevelés    Egyéb    Fejtörő    Ötletek                            

Általános iskola                                  Összes iskola                                 Általános iskola     Középiskola     Felsőoktatás                             

Megválaszolt                                  Összes státusz                                 Megválaszolatlan                                 Megválaszolt                                 Megoldott                             

  Új kérdés!


FIZIKA TZ 8.OSZTÁLY 
Valaki, sürgősen keressen meg ha tudja a fizika tz válaszait

 3 napja

 17
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-12" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Mekkora a súlya? 
Egy autóbusz tömege utasokkal csomagokkal és üzemanyaggal együtt 18,2 tonna mekkora a súlya?

 4 napja

 22
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-12" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika S.O.S! 
Kerlek valaki segitene ebben a feladatban mert nagyon nem ertem!Nagyon megkoszononnem, szep napot

 4 napja

 27
 1
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-11" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
Sziasztok! Kerlek segitsetek a fizika hazimban

 4 napja

 16
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-11" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
A 30 cm hosszú és 20 cm széles belső méretekkel rendelkező akváriumba vizet öntöttek, úgy, hogy a f...

 1 hete

 17
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Sürgős
Határidő: 2019-12-05" style="box-sizing: border-box; color: rgb(255, 152, 0) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Egy emelődaru egyik esetben 700kg, a másik 1200kg kavicsot enel ugyanolyanagasságba egyenlő idők alatt. 
Hogy kell megcsinálni

 1 hete

 19
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-05" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Áramositás 
Mi a szerepe az áramforrásnak az áramkörben?

 1 hete

 35
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-04" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
Sziasztok! Ezt kene megoldanom de nem ertem,kerlek segitsetek

 1 hete

 34
 1
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Sürgős
Határidő: 2019-12-03" style="box-sizing: border-box; color: rgb(255, 152, 0) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Mennyi az eltelt idő? 
Egy internetes feladatról van szó. A megtett út 5400 méter , a sebesség 4,2 m/s. Na most én próbálko...

 2 hete

 25
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-11-28" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Sziasztok! Nem értem ezt a fizika feladatot. 
Egy 20 dm3-es gázpalackban 17 °C hőmérsékletű, 10,13 MPa nyomású gáz van. a, Mekkora a gáz térfo...

 3 hete

 37
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-11-23" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10

«12345678...2728»


GY.I.K. 

Szabályzat 

Adatvédelmi irányelvek 

Jogi nyilatkozat 

Kapcsolat

© ehazi.hu 2016 - 2019

×Kérdés kiírása


Ha segíteni szeretnél

Válaszd ki, hogy milyen házi feladatokat szeretnél látni:

Fizika                                  Összes tantárgy                                 Matematika    Kémia    Fizika    Idegen nyelv    Biológia    Irodalom    Történelem    Informatika    Magyar nyelv    Földrajz    Ének/zene    Rajz, művészet    Közgazdaságtan    Pénzügy    Testnevelés    Egyéb    Fejtörő    Ötletek                            

Általános iskola                                  Összes iskola                                 Általános iskola     Középiskola     Felsőoktatás                             

Megválaszolt                                  Összes státusz                                 Megválaszolatlan                                 Megválaszolt                                 Megoldott                             

  Új kérdés!


FIZIKA TZ 8.OSZTÁLY 
Valaki, sürgősen keressen meg ha tudja a fizika tz válaszait

 3 napja

 17
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-12" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Mekkora a súlya? 
Egy autóbusz tömege utasokkal csomagokkal és üzemanyaggal együtt 18,2 tonna mekkora a súlya?

 4 napja

 22
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-12" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika S.O.S! 
Kerlek valaki segitene ebben a feladatban mert nagyon nem ertem!Nagyon megkoszononnem, szep napot

 4 napja

 27
 1
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-11" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
Sziasztok! Kerlek segitsetek a fizika hazimban

 4 napja

 16
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-11" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
A 30 cm hosszú és 20 cm széles belső méretekkel rendelkező akváriumba vizet öntöttek, úgy, hogy a f...

 1 hete

 17
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Sürgős
Határidő: 2019-12-05" style="box-sizing: border-box; color: rgb(255, 152, 0) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Egy emelődaru egyik esetben 700kg, a másik 1200kg kavicsot enel ugyanolyanagasságba egyenlő idők alatt. 
Hogy kell megcsinálni

 1 hete

 19
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: SOS!
Határidő: 2019-12-05" style="box-sizing: border-box; color: rgb(244, 67, 54) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Áramositás 
Mi a szerepe az áramforrásnak az áramkörben?

 1 hete

 35
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-12-04" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Fizika 
Sziasztok! Ezt kene megoldanom de nem ertem,kerlek segitsetek

 1 hete

 34
 1
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Sürgős
Határidő: 2019-12-03" style="box-sizing: border-box; color: rgb(255, 152, 0) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Mennyi az eltelt idő? 
Egy internetes feladatról van szó. A megtett út 5400 méter , a sebesség 4,2 m/s. Na most én próbálko...

 2 hete

 25
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-11-28" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10


Sziasztok! Nem értem ezt a fizika feladatot. 
Egy 20 dm3-es gázpalackban 17 °C hőmérsékletű, 10,13 MPa nyomású gáz van. a, Mekkora a gáz térfo...

 3 hete

 37
 1
Megoldás értéke: 10 pont.
Sürgősség: Közepes
Határidő: 2019-11-23" style="box-sizing: border-box; color: rgb(210, 190, 14) !important; display: inline-block; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-stretch: normal; line-height: 1; font-family: FontAwesome; font-size: inherit; text-rendering: auto; -webkit-font-smoothing: antialiased; width: 1.28571em; text-align: center;"> 10

«12345678...2728»


GY.I.K. 

Szabályzat 

Adatvédelmi irányelvek 

Jogi nyilatkozat 

Kapcsolat

© ehazi.hu 2016 - 2019

×Kérdés kiírása

Kérdésed címe

A szekeret két ló húzza azonos irányba. Az egyik ló 500N, a másik 600N erőt fejt ki a szekérre.




Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Valamit nagyon elrontottál. Ez nem a feladat.
0