Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordináta-Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
613
Határozzuk meg a kör középpontjának koordinátáit és sugarát,ha egyenlete x^2+y^2+x+y+36=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`(x+0.5)^2` + `(y+0.5)^2` -0.5+36 = 0

`(x+0.5)^2` + `(y+0.5)^2` -0.5+36 = 0

Ennek itt nincs megoldása a valós számok halmazán, valami előjel nem stimmelhet.
Módosítva: 6 éve
0