Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika még mára léne SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1144
Egy vasaló teljesítménye 1,2kW. Mennyi a fogyasztása 3 óra alatt?
Kérlek a megoldási képletét is irjátok le.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = `P*t` = `1.2*3` = 3,6 kWh
0