Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora a súlya?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1145
Egy autóbusz tömege utasokkal csomagokkal és üzemanyaggal együtt 18,2 tonna mekkora a súlya?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m = 18,2 t = 18200 kg

F = `m*g` = `18200*10` = 182000 N = 182 kN
0