Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
454
csatoltam képet !! Szeretném hogy jó legyen mert jegyet kapok rá !!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10/b
4hetes....48dkg (4:48=12)
1hetes....12dkg
52hetes= 52•12=624dkg=6,24kg
0