Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A vörösréz sűrűsége 8900 kg. mekkora a tömege egy 0,2 m3 térfogatú vörösréztömbnek?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
929
Megoldást szeretném.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Gondolom lemaradt a sűrűségről a kg/m³.
Tömeg = Sűrűség * Térfogat
Tömeg = 8900 * 0.2 = 1780 kg
0