Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Igaz hamis

Főoldal » Középiskola » Matematika
1086
A 20-nál kisebb prímszámok összege páratlan
f˙(x)=3+log₂x függvény azonos a g(x)=log₂(3x) fügvénnyel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Igaz.

2+3+5+7+11+13+17+19 = 77



Hamis.

g(x) =`log_2 (3x)` = `log_2 3` + `log_2 x` `ne` 3+`log_2 x`
Módosítva: 6 éve
0