Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorok

Főoldal » Középiskola » Matematika
641
a(4;3) b(-2;1)
a) adja meg az a vektor hosszát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`vec(a)` = (4;3)

|a| = `root()(x_a^2+y_a^2)` = `root()(4^2+3^2)` = `root()(16+9)` = `root()(25)` = 5
0