Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek matekban!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1263
Írs fel a következő arányokat egész számok arányaként!
0.25:1.2=
3:0.75=
7/8:3/4=
2/5:3/4=
3/8:4=
2,5:2/3=
12/5:7/6:2/3=
3,4:0,8:2=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
0.25:1.2= 25:120 = 5:24

3:0.75 = 4:1

7/8:3/4= 7:6

2/5:3/4= 8:15

3/8:4=3:32

2,5:2/3= 15:4

12/5:7/6:2/3= 72:35:20

3,4:0,8:2= 34:8:20 = 17:4:10
0