Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Le tudnátok írni a lévezetését és a megoldását a feladatnak?

Főoldal » Középiskola » Kémia
720
Hány tömeg%-os az a kalcium-klorid-oldat, amelynek 1480 g-ja összesen 1,2*10^24 db iont tartalmaz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
1,2*10^24/2=6*10^23=1 mol
1mol KOH tömege 57g tehát 1480/57*100=25,96%
-1