Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
Csatoltam képet. Segítsetek legyszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3170

a, = `root(8)(5)`

b, = `root(7)(13^2)`

c, = `root(11)(10^3)`

d, = `root(3)(11^7)`

e, = `root(3)(15^(-2))`

f, = `root(9)(23^(-4))`

g, = `root(7)(7^(-20))`

h, = `root(21)(41^(-2))`

i, = `root(10)(9^(-7))`

j, = `root(100)(10^(-23))`

k, = `root(5)(a^(-3))`

l, = `root(3)((2b)^(-2))`
0