Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Le tudnátok írni a lévezetését és a megoldását a feladatnak?

Főoldal » Középiskola » Kémia
1013
A tengervíz átlagosan 2,7 tömeg% kősót tartalmaz. Hány dm^3 tengervizet kell bepárolni, hogy 50 kg kősót kapjunk? (A tengervíz sűrűsége 1,02 g/cm^3.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
1,2×0,027=0,02754
50/0,02754=1815.54cm^3=1,815,54dm^3
1