Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mik ezeknek a megoldása?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
652
Mik ezeknek a feladatoknak a megoldasa?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
12.feladat
1,5h=5400s
5400×24=129600
129600×18=2332800mm=2332,8m
13.feladat
108km/h=30m/s
1s alatt 30 métert tesz meg tehát 98-30=68m az ütközés nem kerülhető el.
0