Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol tartalom

500
Valaki ki írná nekem 5-8 mondatban azeknek az angol szövegeknek a tartalmát magyarul-és angolul?( a 3 részt 5-8 mondatban) csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, angol-magyar, Tartalom
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
1. oroszban voltam pár baráttal, el akartunk indulni túrázni, lementem az ajtóhoz, körbenéztem, de mindenki csak ült csendben. Dimitri mondta, hogy ne zavarjam meg őket. Visszasétáltam, leültem, aztán pár perc múlva indultunk. Megtanultam, hogy ez egy szokás oroszban. És ez segít visszaemlékezni, hogy nem-e felejtettünk el valami fontosat.

2.
Wisconsinból vagyok, amikor valakivel először találkozunk, általában kezet rázunk. Egy nagy meglepetés ért, amikor Belgiumban egy barátom bemutatott a fiútestvérének. Kézfogás helyett három puszit kaptam az arcomra. Belgiumban ez a szokás.

3.
Tavaly egy barátom, Daiki meghívott Japánba. Megkérdezte, hogy meg akarom-e nézni a fiát ahogy játszik egy darabban, igent mondtam. Az előadás közben valami belement a szemembe, próbáltam kiszedni, de közben Daiki felesége ideges lett, nem tudtam miért. Daiki megmondta, hogy ha ezt csinálod az azt jelenti, hogy unalmasnak találsz valamit. Késöbb bocsánatot kértem a feleségétől, de nem biztos, hogy hitt nekem.
0