Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térfogat számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
658
Mennyi köbméter egy 30 négyzetméteres lakás.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Attól függ, hogy mennyi a belmagasság.

Ha 2,7 méterrel számolunk, akkor V = `2.7*30` = 81 `m^3`; ha 3 m-rel, akkor `3*30` = 90 `m^3`, ha 4 m-rel, akkor `4*30`= 120 `m^3`.
1