Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Merev test mozgása

Főoldal » Középiskola » Fizika
585
Egy forgó test tehetetlenségi nyomatéka 9,4 kg m² szöggyorsulása -9,2 1/s². Mekkora a rá ható eredő forgatónyomaték? (előjel!)

Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`M_e` = `Theta*beta` = `-9.2*9.4` = -86,48 `kg*m^2`
1