Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matak átváltás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
444
18h=2:3 nap+.... óra
53l=....dm3=0,053...=60dm3-...dm3
72cm2=...mm2=1dm2-...dm2
5kg 45gm=...kg=....g=....dkg=...t
2004cm=...m=...km
1,5 kbyte=...byte
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
18h=2:3 nap+ `color{red}"2"` óra

53l=`color{red}"53"` dm3= `color{red}"0,053"` m3= 60 dm3-`color{red}"7"` dm3

72 cm2=`color{red}"7200"` mm2 = 1 dm2-`color{red}"0,28"` dm2

5 kg 45 g=`color{red}"5,045"`kg =`color{red}"5045"` g= `color{red}"504,5"` dkg =`color{red}"0,005045"` t

2004 cm=`color{red}"20,04"` m=`color{red}"0,02004"` km

1,5 kbyte=`color{red}"1536"` byte
0