Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egészítsd ki a mondatokat - atom

Főoldal » Általános iskola » Kémia
566
Az atomtömegegység = ... g = ... kg.
A proton töltése ... egység = ... Coulomb (C).
Az atommagban található részecskéket ... nevezzük.
A nukleonok között ható erő a ...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
atom, proton, töltés, coulomb, atommag, nukleon
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
1 u = `1,66 · 10^(-27)` kg = `1,66 · 10^(-24)` g

+1 egység = `1,6 ·10^(−19)` C

nukleonoknak

magerő
2