Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az eredmény ?

Főoldal » Középiskola » Matematika
510
Mennyi az eredmény és hogy kell levezetni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`(root(5)(a^4)*root(5)(a^(-1))*root(5)(a^(-2)))/(root(5)(a^(-3))*root(5)(a^(-2)))` = `root(5)(a^(4-1-2-(-3)-2)` = `root(5)(a^2)` = `a^(2/5)`
1