Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem tudom

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
A 2 es 4 elore is koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2.a,12,38,50,84
b,5,20,25
C,24,45,60,72
d,18
e,12,78,84
f,45,60

4.a, 12a. a=0
b,a4b. a=1,2,3,4,5,6,7,8,9. b=0
c,63a0. a=0,1,2,3,4,5,6,7,8,9
d,9ab. a=0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. b=0
0