Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás

381
Lefordítaná ezt valaki légyszi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Thomas Creed Koreában

"Most már tagja vagyok a csoportnak. Az egyetlen különbségem a többiekhez képest, hogy barna hajam és kék szemeim vannak." - mondta Thomas Creed, egy 11 éves Bostonból, Massachusetts államából.

Thomas azt mondja: "Manapság nagyon bele vagyok bolondulva a futballba. A foci egy hatalmas dolog errefelé, mivel itt tartották a 2002-es Világbajnokságot. De apa nem érti meg. Én sem voltam futball rajongó amikor először érkeztem Szöulba 6 éve. Ahogyan apum is, úgy én is nagy kosárlabda rajongó voltam - és még vagyok is - nézve az összes meccset, amit apa felvett, szurkolva a Celtics -nek. De most, én és a barátaim folyton futballozunk. Nehéz nem rászokni! A legjobb barátom Dong-won és én kivágtunk fotókat David Beckham -ről és úgy cserélgettük el, mint a koslárlabda kártyákat.


Miért költözött el

Apukám egy tiszt az amerikai hadseregben, de nem volt mindig egy nagyágyú. Voltak "küldetései", ami azt jelentette, hogy utaznia kellett, akár akart, akár nem. Olyan helyeken élt, mint Németország, Vietnám és Szaúd-Arábia. Anyukám és én mindig hátramaradtunk Bostonban. Anyukám egy kutató. De aztán apukám és a bátyjám, Patrick, Koreába kerültek - aki amúgy 10 évvel idősebb nálam, és szintén a hadseregben szolgál. Szóval az egész családunk átköltözött. Szöul menő egy hely! Milliónyi hely van amit "PC szobáknak" hívnak, ahol rengeteg internetes játékkal tudsz játszani. A város is jóval nagyobb, mint Boston, és jóval zsúfoltabb is. Nem szerettem elsőre. Nem értettem senkit, hogy mit mondanak, és az emberek itt nem mosolyognak úgy az idegenekre, ahogyan Amerikában. Magányosnak éreztem magam, mintha a semmi közepén lettem volna.
1