Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arány arányosság

Főoldal » Általános iskola » Matematika
448
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
arány
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
72 000 euro 12%

6000 euro 1%

600000 euro 100% <- idei

528000 euro 100-12=88% <-ta-
valyi

72000:12=6000 6000x100=600000
6000x88=528000

A tavalyi bevétele 528 euro volt, az idei pedig 600000.
0